Bjorleik 2011

Da nærmer Bjorleik 2011 seg med stormskritt. Arrangementet finner som tidligere sted i Laksevåg Kajakklubbs lokaler i Bergen. Under følger en del info, men det vil fylles på kontinuerlig fram mot selve arrangementet.

Tid og sted
Lørdag 1. oktober 2011
Laksevåg Kajakklubb (kart)
Gravdalspollen 20
5164 Laksevåg

Deltakelse på selve arrangementet
På grunn av lokalets størrelse settes det et tak på 60 fremmøtte. Det vil derfor være nødvendig med forhånsdpåmelding med navn. Adgang er 70 kr for Norbryggs medlemmer, 100 kr for ikke-medlemmer. Betaling skjer ved ankomst. Skulle det være ledige plasser til overs, vil det bli mulig å kjøpe billetter i døra på selve dagen. For å melde deg på arrangementet i Kajakklubben kan du sende en mail via dette skjemaet. Skriv «Bjorleik 2011 Kajakklubben» i emnefeltet. BN! Påmeldingen starter 10 august. Prinsippet om førstamann til mølla gjelder.

Foredrag
Årets foredragsholder på Bjorleik er David Dudek, som tidligere har vært brygger blant annet hos Nøgne Ø og Møllebyen. Han er en svært erfaren brygger, og vil snakke om session ales under arrangementet. Vi gleder oss!

Mat
Det blir også i år mulig å kjøpe mat på arrangementet.

Flaskekonkurransen
Årets flaskekonkurranse blir en tevling i brygging av britiske session ales. Øltypene det inviteres til konkurranse i er disse:

-Ordinary bitter
-Mild ale
-Dry stout

Merk spesielt følgende: Høyeste tillatte OG i innsendte øl er 1.040. De innsendte ølene vil bli bedømt etter typeriktighet, og typebeskrivelsene som legges til grunn finnes her. NB!: Det settes et tak på 50 deltakende øl totalt i årets konkurranse. Prinsippet om førstemann til mølla gjelder også her. Påmeldingen stenger når grensen nås.

Deltaravgiften settes til 100 kr for ikke medlemmer. Norbrygg-medlemmer deltar gratis. Betal deltakeravgiften her. Husk å melde ølene på før du betaler deltakeravgiften! Frist for innbetaling er 9. sept 2011.

Årets sponsor er Bryggselv. Premiene er som følger:

1. premie: Gavekort på kr. 1300,-
2. premie: Gavekort på kr. 900,-
3. premie: Gavekort på kr. 600,-
4. premie: Gavekort på kr. 400,-
5. premie: Gavekort på kr. 400,-

Vi takker Bryggselv for samarbeidet!

Påmeldingsskjema finner du her.

For Veiledning i flaskemerking og innlevering, se her.

Noe du lurer på? Da kan du lese en FAQ her.

Følg med på antall påmeldte øl i denne oversikten.

Innleveringsadresse:

Gahr Smith-Gahrsen
Torgny Segerstedtsvei 9
5143 Fyllingsdalen

Alle øl som skal være med i konkurransen må være postlagt senest fredag 9. september 2011. Det er også mulig å levere øl personlig til samme adresse som over. Send mail via dette skjemaet for å avtale tid. Merk at samme innleveringsfrist gjelder ved personlig levering.

Publikums favoritt
Det legges også opp til en uformell publikums favoritt-konkurranse blant de fremmøtte i Kajakklubben. Bryggselv sopnser premie her også.  Mer info om dette kommer senere.

Skroll til toppen