En forsmak på Norsk Ølfestival 2019

I år har vi rekordmange påmeldte brygg. Blant årets mest spennende påmeldinger er:

Steven Spielberry – En musserende og lettdrikkelig mjød med blåbær. Vi brukte 21 kg med blåbær for å lage 19 liter mjød. Det resulterte i det du har foran deg, og et bryggeri som lignet en viss 90-talls krigsfilm.

VossaBREIK – Et surøl som er gjæret med kveik. Sigmund Gjernes’s kveik fra Voss. Brygget på en annen måte en BREIK, det er mesket i 3 timer og kokt i 4 timer. Lagret over et år med brett/bakterier.

Tectyl Imperial Stout 4.0 – En imperial stout på 10,2% som blandes med en frisk, fruktig og ferskbrygget kenyansk kaffe fra Tim Wendelboe like før servering. Kombinert oppkvikkende smaksopplevelse og antirustbehandling.

Loddgardens Grapa – En frisk APA med humle fra New Zealand og Tyskland, basemalt fra Bonsak Gårdsmalteri, tilsatt zest av grapefrukt både i kok og i sekundær.

Hagesaft – Lyst fruktøl brygget med Bonsak Salome Pale malt, jordbær, og rabarbra. Designet for kvantumkonsum i en henslengt stilling på en solfylt veranda, gjerne mot et aromatisk bakteppe av nyslått gress.

Kølsch – Ett lett og mye godt øl som passer riktigt fint når som helst og mye av. Fin ren krispig smak med en ettersmak av malt.

Bjønnputt – En smaksbombe, med mørke frukter, dadler, rosiner, styrke, varme. Alt du trenger for å holde deg varm på vinteren. Men husk.. ikke mer enn et sherryglass om gangen.

Hey Porter – En snill brown porter humlet med egendyrket humle.

Råkkefår – Sur blåmuggost-ipa! Alle veit at øl og ost går bra sammen, så hvorfor ikke kombinere det i et øl? For å sikre at den ikke blir typeriktig i nærheten av noe som helst er vørteren syrnet kraftig før kok.

Ben Reddik Fy Fasan – Klassisk imperial stout, lagret i to år. Denne har vært base for mange påfunn vi har gjort, her er den rene versjonen.

Tysk pils – Vinner av Oslomesterskapet i pils 2018.

Klassisk norsk råøl – Råøl (ukokt vørter) mesket med einerlåg. Vørter er rent gjennom en pose med Willamette humle, og gjæret med Espe-kveiken.

Tripel Threat – Spenstig belgisk tripel med malt fra Bonsak Gårdsmalteri i Trøndelag.

Kjøp billetter her

Skroll til toppen