Dommerkurs 2019

Årets dommerkurs går i

  • Stavanger 2. og 3. februar
  • Bergen 23. – 24. mars
  • Oslo/Gardermoen: ikke avklart dato ennå.

Vi prøver å få til et kurs «nord for Oslo» som gjør det mulig for tilreisene å komme på kurs. Dato for dette er ikke avklart ennå. Adresser blir offentliggjort her når kursene nærmer seg.

Dommerkursene er delt i to deler; første del er et selvstudie med nettbasert eksamen. Pensum er Norbryggs typedefinisjoner, og deltagerne får så mange forsøk de vil på å bestå eksamen (20 av 25 riktige spørsmål). Eksamen del 1 må være bestått før du får bli med på dommerkurs del 2 (ja, vi sjekker!).

Del to er de praktiske dommerkursene som går over en helg, og etterfølges av en nettbasert flervalgsseksamen og praktisk bedømming av øl.

Norbrygg dekker reise og opphold for deltagere som har lang reiseveg. Vi dekker da opptil 2000,- ved bestått eksamen, for å få dette må du levere inn Norbryggs utleggsskjema.

Kvinner oppfordres til å melde seg på.

Påmelding til dommerkursene gjøres på denne siden.

I tillegg må du ta dommerkursets del 1:

Dommerkurs del 1

Pensum: http://norbrygg.no/bedomming-av-ol/definisjon-av-oltyper/

Eksamen del 1: https://my.questbase.com/take.aspx?pin=1910-3553-9157 med passordet «dommer». Husk å skrive inn både navnet ditt og epostadressen din helt riktig i skjemaet.

Du må ha bestått eksamen del 1 og ha meldt deg på kurset før du kan møte på dommerkursets del 2.

Du får ikke ekstra tilbakemeldinger om påmeldingen er godkjent. Hvis du har fyllt ut både påmeldingsskjemaet og tatt eksamen del 1 er du velkommen på kurs.

Det kommer en epost i forkant av kurs med praktisk informasjon som tid, sted, hva man skal ha med, etc.

Skroll til toppen