Laster Arrangementer

Norbrygg Hordaland inviterer til Vossatreff

Endelig er det klart for årets Vossatreff i Norbrygg Hordaland!

 

Sted:

Treffet blir arrangert i Borgartun Ungdomshus, som ligg rett bakom Coopen på Skulestadmoen på Voss. Adressen er Nedkvitnesvegen 6, 5710 . Se i kart

Mat:
Festmat på Voss er Smalahove. For de som ikke vet hva smalahove er så er det et hode av lam (smale) som er svidd, delt i to, saltet og til slutt røykt i tradisjonelle eldhus. Noen syns det er skummelt med mat som ser tilbake på deg fra tallerkenen. De kan jo få spise noe annet, men vi synses det er pysete. Er man på fest på Voss, så er man på fest på Voss (vi har vossakorv til «pysene»).
Publikumsfavoritt:
Det blir ingen bryggekonkurranse i forkant av Vossatreffet, men vi kjører Publikumsfavoritt i vanlig stil. For de som ønsker å delta i publikumsfavoritten stiller man med det ølet man selv ønsker. Her er det ikke noe krav til typeriktighet, men det tipses om at sterkt øl pleier å bli godt mottatt på Voss. Det er ikke noe krav til hvor mye øl du må ta med heller, men det er smart å ta med nok til at alle får smakt på ølet ditt. Påmelding til publikumsfavoritt ved oppmøte. 1.-3.plass blir premiert. Det er selvfølgelig lov å ta med hjemmebrygget øl UTEN å delta på publikumsfavoritten også.
Billetter:
Billetter kjøper man i Hoopla (https://norbrygg.hoopla.no/sales/event/vossatreff2023). Det koster 150kr for medlemmer og 350kr for personer som ikke er betalende medlemmer i Norbrygg. (NB! Man kan kun kjøpe en medlemsbillett pr. medlemskap). Vi håper alle som planlegger å delta er tidlig ute med å ordne billetter. Da gjør dere det utrolig mye enklere for komiteen å planlegge.
Billetter til «ikke medlemmer» er relativt dyre, så det kan lønne seg å melde seg inn i Norbrygg om du deltar på flere arrangementer. Om du melder deg inn nå gjelder medlemskapet ditt ut hele 2024.
Ikke medlem i Norbrygg?
Usmakkurs:
Vi planlegger også å arrangere gratis usmakkurs på Voss tidligere denne dagen – dette kurset er kun for betalende medlemmer. Om du ønsker å være med på kurset må du derfor huske å melde seg inn da det er begrenset med plasser på kurset. Vi kommer til å legge ut billetter til usmakkurset så snart dette er bekreftet. Gratisbillettene blir lagt ut i Hoopla som vanlig.
Hvordan komme seg dit?
For de som kommer langveisfra finnes det mange overnattingsmuligheter på Voss, du finner vandrerhjem, hoteller og motell. I tillegg finnes det overnattingsmuligheter hos Bavallen Resort som ligger rett over Skuletstadmo. For å komme deg til Voss er det enklest med tog, men det er en del av oss som skal kjøre oppover – så hør litt rundt, om det er noen du kan sitte på med (ta kontakt om du har problemer med skyss). Et annet alternativ er å ta tog/busser som skal til og fra Sogn, disse stopper på Skulestadmoen (opereres av VY og NOR-WAY bussekspress).
Skroll til toppen