Laster Arrangementer

Rogaland Ølfestival 2024

Påmelding   English version

Norbrygg Rogaland inviterer til Rogaland Ølfestival, Norges største og mest spennende hjemmebryggerarrangement!

Der vil være mer enn forskjellige 100 øl å smake på. Bryggerene kommer fra hele Norge til Stavanger for å vise frem hva de har å by på. Om du liker lyst eller mørkt, søt eller surt, svakt eller sterkt – på Rogaland Ølfestival finner du øl til en hver smak!

Stem på ditt favorittøl: Rogaland Ølfestival er en festival og konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet.

Billetten inkluderer adgang til festivalen, smaksglass og alle ølene du smaker på.

Dette er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant øllene som serveres på arrangementet. Hjemmebryggere som deltar med sine øl har selv ansvaret for å servere sine øl.

Meld deg på her: Biletter
Vår hotellavtale på Clarion Hotel Energy
Vår hotellavtale på Thon Partner Stavanger Forum Hotel oppgi bookingkode: 30279133 (gjelder frem til 1.mai)
Facebook

Kjenner du til andre som bør stile med øl, send oss navn og epost addresse så kontakter vi dem. rogaland@norbrygg.no

Info til deltakere
Vi har 2500 kvadratmeter til rådighet og har mulighet til å ta imot hjemmebryggere fra hele landet.
Vi arrangerer denne festivalen for å skape interesse for den fantastiske hobbyen vår! Her kan vi vise hva vi får til på hjemmebryggeriet, få tilbakemeldinger fra publikum, smake andres hjemmebrygg og lære av andre hjemmebryggere.

Det er også gode muligheter til å vinne attraktive premier fra våre sponsorer. Vi premierer publikumsfavoritter og 1.-3. plasser i klassene; Lyst, Mørkt, Bittert og Syrlig. Vi tror denne konkurransen også kan gi enda større mangfold av øltyper på festivalen. Alle deltakerne får deltakerdiplom.

Men dette blir først og fremst en sosial og hyggelig kveld. Bli med og still opp med hjemmebrygget ditt! Dersom du stiller med 2 forskjellige øl får du 2 fribilletter, 4 øl gir 4 fribilletter osv. Ett øl er minst ett fat (18 l) eller tilsvarende mengde i flasker/bokser.

Følg Hjemmebryggerier på RØL på Facebook

Skroll til toppen