Laster Arrangementer

Vestfold: Digitalt ølkurs/ølsmaking online

Velkommen til Norbrygg Vestfolds første digitale ølsmakekurs !.

Vi ønsker å teste ut noen digitale foredrag for medlemmene i Norbrygg Vestfold og gleder oss til å prøve.

Først ut; Vestfold fylkeslag, i samarbeid med Beer Enthusiast Norway, har gleden av å presentere digitalt ølkurs/ølsmaking online. Når ikke vi kan komme ut til folket å dele ølkunnskap, så får vi invitere dere til ølkunnskapet!

Jørn Idar Kvig er utdannet diplombrygger fra Den Skandinaviske Bryggerhøjskole, og har de siste 10 årene drevet ølgrossisten Beer Enthusiast. Her driver han blant annet ølpodcasten Ølprat, skriver info artikler og lager øl- og matoppskrifter. Han er tidligere styremedlem i Norbrygg, og er ølskribent med blant annet 4 bøker og ølbloggen Høyt Skum under beltet.

I dette kurset vil du få en introduksjon til en av de mest definerende ølstilen i dagens ølverden, nemlig Pale Ale. En ølstil med en rik historie som går mange hundre år tilbake i tid, og som har fått sin renessanse med etableringen av håndverksbryggerier de siste tiårene. Det er de to hovedstilene engelsk Pale Ale og amerikansk Pale Ale som vil bli smakt og gjennomgått, to stiler som er av de mest populære i nasjonale og regionale hjemmebryggerkonkurranser her til lands.

Vi kjører derfor et interaktivt ølkurs der vi denne gang dykker ned i denne ølstilen. Så hvordan kan dette være interaktivt?

Jo – vi vil gjerne smake på Pale Ale MED dere, så mens vi tester to Pale Ales i «studio» kan du gjøre det samme i din egen stuen eller hvor du måtte sitte hjemme hos deg selv.

Etter påmelding får du en «handleliste» i billetten. Alt du trenger er å kjøpe inn en Pale Ale i butikkstyrke og en i polstyrke. Vi anbefaler at du investerer i disse to og man kan vise og smake typeriktighet på de to viktigste Pale Ale kategoriene. En britiskinspirert Pale Ale i butikkstyrke, som vil være litt mer stilriktig, samt en amerikansk inspirert i polstyrke.

Det vil bli gitt mange gode referanser man kan ta med seg i sin egen brygging, i tillegg til at det er et kurs der du vil sitte igjen med mye god ølkunnskap til slutt.

Kurset passer for: Både nybegynnere og de som har brygget endel.

Sted: Hjemmefra (lenke til Google Meet blir tilsendt påmeldte før arrangementet)

Vel møtt! Vi håper å se deg…

Påmelding: https://norbrygg.hoopla.no/sales/732197800

Vel møtt! Vi håper å se deg…

Skroll til toppen