Laster Arrangementer

Vestfold: Digitalt foredrag – Malt; ølets sjel?

Velkommen til Norbrygg Vestfolds andre digitale foredrag !

Vi ønsker å teste ut noen digitale foredrag for medlemmene i Norbrygg Vestfold og gleder oss til å prøve igjen.

Vestfold fylkeslag, i samarbeid med Borrebrygg, har gleden av å presentere digitalt foredrag om malt og prosessen bak produksjon av malt. Når ikke vi kan komme ut til folket å dele bryggekunnskap, så får vi invitere dere inn i det digitale rom til kunnskapen!

Halvard Eik er en kjent skikkelse i bryggermiljøet. Halvard vokste opp på Eik Gård, bodd og drevet gården som har vært i familien i 9 generasjoner.

Han brygget første øl i det gamle bryggerhuset på gården i 2009, etablerte Borrebrygg i 2010, og har holdt bryggekurs for over 750 personer siden den gang og har brygget ca. 500 brygg.

Øl består av vann, malt, humle og gjær. Av dette regnes maltet som ølets sjel, og er helt avgjørende for resultatet og identiteten til ølet.

Man kan kamuflere en litt dårlig IPA eller NEIPA med store mengder humle, men en god belgisk Blond eller et godt bokkøl er helt avhengig av riktig og godt malt.

Vi skal også se litt på prosessen bak produksjon av malt.

Det vil bli gitt mange gode referanser man kan ta med seg i sin egen brygging, i tillegg til at det er et foredrag der du vil sitte igjen med mye god ølkunnskap til slutt.

Kurset passer for: Både nybegynnere og de som har brygget endel.

Sted: Hjemmefra (lenke til Google Meet blir tilsendt påmeldte før arrangementet)

Påmelding: https://norbrygg.hoopla.no/sales/82277562

Vel møtt! Vi håper å se deg…

Skroll til toppen