Informasjon for besøkere av NM2012

OBS: Arrangementet er UTSOLGT og kun de som har sikret seg billetter gjennom forhåndssalg vil få adgang til hallen.

Velkommen til hjemmebryggernes årlige festforestilling, NM i hjemmebrygging! Bli kjent med den edle kunsten av å lage godt øl hjemme, snakk med bryggere, og ikke minst smak på flere titalls ulike hjemmebrygg, laget og personlig servert av bryggmestrene.

Når: lørdag 24. mars, kl 19.00

Hvor: Kanonhallen, Peter Møllers vei 2, 0585 Oslo (se nettsiden til Kanonhallen for kart eller sjekk dette Google-kartet med gangrute fra Hasle T-bane til Kanonhallen)

Inngangsavgift: 150 kroner for medlemmer i Norbrygg/Norøl (gyldig medlemskort -må- fremvises), 200 kroner for ikke-medlemmer. Kun forhåndssalg!

Transport: Nærmeste busstopp er Løren; nærmeste t-banestopp er Økern; Nærmeste trikkestopp er Sinsen Terrasse. I år går forøvrig ‘Trønderbussen’ i reprise. Sjekk denne siden på forumet for mer info om bussen fra Trøndelag.

Overnatting: Oslo Vandrerhjem Haraldsheim ligger bare to steinkast unna Kanonhallen og kan være et alternativ for tilreisende. Ta kontakt med Haraldsheim for mer info.

Publikums Favoritt: Flere titalls hjemmebryggere vil stille med smaksprøver av hjemmebrygget øl. Som besøker får du utfordre smaksløkene og bli med å stemme frem publikums favoritt!

Flaskekonkurranse: Flere hundre brygg forventes å delta i årets NM, hvorav bare de beste får en plass i finalen. Finaledommerne vil være til stede under mesterskapet for å avgjøre den siste dommen og stemme frem Årets Hjemmebrygg.

Mat: Det stilles med gode thai-snacks til vennlige priser.

Tidsplan:

19:00 Dørene åpner for publikum
22:00 Premieutdeling

Videre utover kvelden blir det servering av smaksprøver (av Publikums Favoritt-øl) så langt det rekker.

Skroll til toppen