Informasjon hjemmebryggerhelgen

Drøye to uker gjenstår før årets hjemmebryggerhelg går av stabelen, og billettsalget går mot slutten. For at logistikk rundt matservering skal gå på skinner stenges billettsalget til både arrangementet og festmiddagen mandag 18. april kl 23:59. Du har med andre ord to uker på deg til å bestille billett til årets hjemmebryggerhappening i regi Norbrygg.

 

PROGRAM

Det har blitt noe endringer i programmet, slik at vi kjører to spor i stedet for tre. Foredragsholderne er de samme, men det blir altså flere foredrag per spor, flere felles foredrag, og programmet er noe forlenget i forhold til det opprinnelige programmet. Slik ser den endelige versjonen ut:

program_hbh2016

Når det gjelder valg av spor vil vi gjøre det slik at den enkelte går på det foredraget vedkommende ønsker. Blir det ujevn fordeling vil vi stenge av når vi har fylt opp med halvparten av deltakerne. Først til mølla her altså :)

ADRESSER

Aja: Skogliveien, 3048 Drammen
Haandbryggeriet (alle foredrag på lørdag): Jacob Borchs gate 6, 3012 Drammen
Børsen: Bragernes Torg 13, 3017 Drammen
Byssa: Grønland 70, 3045 Drammen
Ambassadeur Hotel: Strømsø Torg 7, 3044 Drammen

FREDAG

På fredagen oppfordrer vi deltakerne til å ta med hjemmebrygg for å dele med andre, en fin måte å få tilbakemelding på! I tillegg KAN det hende det dukker opp et apparat der deltakerne kan få målt den nøyaktige alkoholprosenten i ølet sitt. Vi har ennå ikke bekreftet at apparatet blir tilgjengelig, men det er altså en mulighet for det, så det oppfordres på det sterkeste å medbringe litt hjemmebrygg.

Minner også om at Gustav Jørgensen vil ha med bøker for salg på fredagen, så her er det muligheter for å gjøre et godt kjøp:

Deltakere som kommer på fredagen vil bli registrert og påsatt armbånd som må has på gjennom helgen (ett for arrangement, og evt. ett for festmiddag).

LØRDAG

De som ikke kommer på fredagen, vil bli registrert inn på lørdagen fra kl 09:00. Det vil bli litt mingling før felles info og velkommen ca kl 09:45. Deretter åpner Michael Tonsmeire ballet med en forelesning kalt «Embrace homebrewing», hvor han tar for seg ting hjemmebryggere kan gjøre som profesjonelle bryggere ikke har anledning til. Videre deles dagen i to spor frem til lunsj, og etter lunsj er det to fellesforedrag før det igjen deles i to spor ut dagen. Haandbryggeriet vil ha servering fra kl 12:00, kun kortbetaling. Ved avslutning ca kl 17 er det 2-3 timer egentid før vi møtes igjen til festmiddag på Børsen.

SØNDAG

Vi byr på lunsj for deltakerne før Norbryggs årsmøte. Begge deler finner sted på Byssa.

Mer info om helgen vil bli sendt deltakerne i forkant av arrangementet (uke 16).

 

BILLETTER KJØPES HER: https://norbrygg.hoopla.no/sales/hjemmebryggerhelgen2016/

a3updated

Skroll til toppen