Innmelding på SMS

Du kan nå melde deg inn og betale kontingent i Norbrygg via SMS. Ta kontakt med medlem (at) norbrygg (dot) no hvis du har noen spørsmål.

Innmelding på SMS

For å melde deg inn sender du kodeord NORBRYGG etterfulgt av navn, epost og adresse til 2030. Minimum for å melde seg inn er navn og epost. Det anbefales også å legge til bostedsadresse, da dette er nødvendig for å bli lagt til i ditt lokale fylkeslag.

NORBRYGG Kari Nordmann kari@hjemmebrygger.no

NORBRYGG Kari Nordmann kari@hjemmebrygger.no Nyveien 11, 0150 Oslo

Du vil få en bekreftelse på innmeldingen. MERK: du må ha oppgitt adresse for å bli inkludert i ditt lokallag, se under for hvordan du kan oppdatere adressen din.

Når du melder deg inn via SMS vil kontingenten bli trukket automatisk  via mobilabonnementet ditt. Det er ikke nødvendig å sende ny melding for å betale kontingenten. For informasjon om pris, gå til Innmelding

Få status på medlemskap eller endre personopplysninger

Du kan også endre medlems-informasjon per SMS. Følgende kodeord er tilgjengelig:

  • NORBRYGG EPOST – endre epostadresse, eksempel: «NORBRYGG EPOST ny@adresse.no»
  • NORBRYGG ADRESSE – endre bostedsadresse, eksempel: «NORBRYGG ADRESSE Nyveien 11, 0150 Oslo»
  • NORBRYGG STATUS – gir status på ditt medlemskap på SMS. Kan brukes til å sjekke betalingstatus, eller vise at medlemskap er betalt når du handler råvarer i en bryggebutikk.

Alle meldinger sendes til 2030.

Er du allerede registrert i Norbrygg vil du få beskjed om dette når du har sendt første SMS. Ta kontakt med medlem (at) norbrygg (dot) no hvis du har noen spørsmål.

Betaling via SMS

Har du ikke betalt kontingent, eller får beskjed om at du ikke har gyldig medlemskap når du sender status-melding? Da kan du ordne betalingen via SMS.

Merk: Dette gjelder kun hvis du allerede er medlem. Kontingent vil trekkes automatisk når du melder deg inn via SMS.

For å betale kontingenten sender du NORBRYGG BETAL beløp til 2030. Handlingen gjøres etter du har meldt deg inn. For informasjon om pris, gå til Innmelding

NORBRYGG BETAL 275

Du vil få kvittering på SMS når betalingen er registret. Betalingen blir belastet til ditt telefonabonnement.

Merk: Vi har opplevd at brukere som har kopiert, og limt inn tekst i stede for å skrive SMS har fått feilmelding på feil kodeord. Hvis du får feilmelding og har limt inn tekst, prøv å skrive denne manuelt og prøv på nytt

Skroll til toppen