Innmelding

Du kan både melde deg inn i Norbrygg via SMS, eller via skjema
– SMS – les mer her
– Skjema – gå til skjema

Når du har registrert deg vil du få tilsendt giro med betalingsinformasjon på mail. Registrering av betalingen tar vanligvis en til to dager, og medlemstatus på forumet oppdateres innen 24 timer etter at betalingen er registrert i medlemsystemet. Synkroniseringen skjer via epost, så pass på at du har samme epost registrert i medlemsystemet og på forumet.

Forumet og medlemsystemet er adskilte. Du kan registrere deg på forumet her: http://forum.norbrygg.no/login/

Medlemskap i Norbrygg koster kr 250,- for 2020 og 275,- for 2021. Medlemmer som melder seg inn i fjerde kvartal 2020 får medlemskap i fjerde kvartal 2020 gratis og betaler 275,- for hele 2021. Klikk her for å lese om hvordan du melder deg inn.

Ungdomsmedlemskap (under 26 år) i Norbrygg koster kr 100,- per år. Under medlemskapstype på innmelding siden så velger du «ungdomsmedlemskap» hvis du er mellom 18 og 26 år. Du får alle rettigheter til en fordelaktig pris

Når du betaler kontingenten, får du tilbud om å opprette AvtaleGiro. Dersom du gjør dette, vil neste kontingent bli betalt automatisk. Du vil få varsel i god tid og kan stoppe betalinga i nettbanken.