Juleølkonkurransen 2013

Norbrygg inviterer til juleølkonkurranse lørdag 30. november! Vi gjentar tidligere suksess med å legge arrangementet til Klostergården på Tautra (Frosta Kommune) i Nord-Trøndelag. Konkurransen vil også i år kombineres med et hjemmebryggertreff, faglig innhold, mat og øl fra Klostergården, og kåring av publikums favoritter.

Klostergården fikk høsten 2008 utvidet skjenkebevillingen til å omfatte hjemmebrygget øl og vin, og under navnet Klostergården Håndbryggeri ble det startet brygging og skjenking av øl på stedet. Mer info om Klostergården finner du på web og Facebook.

Har man lyst og mulighet, kan det anbefales å komme allerede fredag, for å prate brygging over noen egne og lokale øl!

Påmelding:

I forbindelse med betaling og registrering er det veldig viktig å melde deg på, som deltaker men også hvis du bare kommer for å besøke. Dette kan du gjøre her:
https://norbrygg-jk13.eventbrite.com/

Ønsker du å delta i konkurransene? Les mer om dette her:
http://norbrygg.no/index.php/konkurranser/105-jk2013/756-deltagelse-jk2013

Foredrag:

Tradisjonsbrygging av stjørdalsøl har en ubrutt historie fra sagatiden og fram til i dag. Arne Moksnes har gård i Stjørdal og lang erfaring i dette håndverket. Han vil fortelle om prosessen fra byggkornet hentes modent på åkeren, til kruset kan fylles med velsmakende drikk.

Tid: 13.30
Pris: 100,-

Middag:

Klostergården byr deretter på flerretters middag hvor vi kan forvente å finne godt lokalt øl både i glassene og i enkelte av rettene. Jørn Gunnarson Anderssen driver Klostergården Håndbryggeri, og har sanket en rekke førsteplasser i Trøndersk mesterskap i håndverksbrygging av øl.

Tid: 16.00
Pris: 550,- for flerretters middag inkl. drikke

Publikumsarrangement:

Her vil hjemmebryggerne servere sine beste brygg, og publikum er med å kåre hvilke som er best, samtidig som de også stemmer over innsendte etiketter til juleølet. En flott mulighet til å bli kjent med ulike brygg og få høre hvordan de er brygget. I tillegg til kåring av publikumsfavoritt (PF), vil det bli premieutdeling i juleølkonkurransen (innsendt flaskeøl) og etikettkonkurransen. Det vil bli noe matservering utover kvelden.

Tid: 19.00
Pris: 100,- (medlem) / 150,- (ikke-medlem)
Deltakere i publikumsfavoritten slipper inn gratis sammen med en gjest, se konkurranseregel §6.9.

Adkomst:

Bil: Kjør til Åsen (mellom Stjørdal og Levanger) og ta av mot Frosta. Bare følg veien, og etter et par drøye mil dukker det opp skilting mot Tautra, og senere til Klostergården. Turen tar ca. 1t15min fra Trondheim.

Tog til Åsen, taxi siste 2,7 mil til busspris hvis du bestiller dagen i forveien, og samme for retur. Dette er utrolig rimelig, men sjekk her hvilke avganger/ankomster det gjelder og kontaktinfo.

Fly: Nærmeste er Værnes, følg tog/buss og taxi.

Buss: Sjekk Trønderbilene.

Norbrygg har satt opp buss Tautra-Trondheim (med mulighet for avstigning langs E6) ved midnatt (natt til søndag). Forhåndsbetaling og påmelding finner du her.

Overnatting:

Klostergården har følgende overnattingsmuligheter (bestill direkte hos Klostergården på tlf 74808533):

 

  • Enkeltrom: 550,- inkl. frokost
  • Dobbeltrom: 450,- per pers, inkl. frokost
  • Oppredd flatseng i sovesal: 250,- per pers, inkl. frokost

 

Juleølkonkurransen 2013 er sponset av Petit Agentur AS!

Petit Agentur AS

Skroll til toppen