Kurs i malting

Som et ledd i Forskningsrådsprosjektet ‘Norsk malt, humle og urter – smaken av norsk øl’ skal det avholdes et kurs i malting 10-11. juni 2014 på Klostergården, Tautra i Inderøy, og Granås Gård, Hegra i Stjørdal. Etter at det ordinære påmeldingsfristen gikk ut sist fredag, er det 3 ledige plasser som vi kan dele ut til Norbryggs medlemmer! Kursdeltagelsen er gratis, men de 3 må dekke reise og opphold selve. Det foreligger ikke noe mer informasjon enn hva som fremgår av det vedlagte kursprogrammet.

For å velge de 3 som skal delta ber jeg alle interesserte sende en epost til johan@norbrygg.no med navn og kontaktpunkter. Skriv noen korte rader om din bakgrunn og hvorfor du er interessert i å være med på dette kurset. Det er ikke noen stiloppgave, men vi ønsker å prioritere Norbrygg-medlemmer som har erfaring med brygging av selv-maltet korn slik at denne kompetansen kommer prosjektgruppen til gode. Siden vi må ha navnene på plass denne uken, blir det kort påmeldingsfrist; onsdag 12/3 kl. 16:00.  Dersom det blir stor pågang vil det bli loddtrekning om plassene. Påmeldingen er bindende, og jeg vil annonsere de 3 vinnerne påfølgende dag, torsdagen 13/3, i denne tråden.

Ved evalueringen i etterkant av dette kurset vil det blir vurdert om det skal gjennomføres enda et kurs, og i så tilfelle kommer jeg tilbake med mer informasjon når det foreligger. De 3 som gis anledning å delta i denne runden, skal lage et kort referat fra kurset med tekst og bilder som legges ut på forumsidene slik at alle medlemmene kan ta del av det.

Skroll til toppen