NM i hjemmebrygging 2009

NM 2009 nærmer seg nå med raske skritt. Årets NM ser ut til å sprenge alle tidligere rekorder. Antall flaskebrygg har i år havnet på respektabele 83, og det ventes å være godt over 40 brygg i klassen Publikums Favoritt! Med andre ord, alt er på plass for at årets NM blir knallbra!

Siden det er så mange deltakere i PF-klassen vil bodene være fordelt over to lokaler. For de som vil slappe av litt disponerer vi i år et ekstra rom med sofaer.

I fjor har flere besøkere og deltakere påpekt at det ville være fordelaktig å bære navnelapper. Det er mange som kjenner hverandre fra forumet, uten helt å vite hvem som står bak forumnavnet. Derfor vil vi i år dele ut navnelapper til deltakere og alle som vil ha, slik at det vil bli lettere å kjenne igjen hverandre. På lappen kan man selv skrive (forum-)navnet, samt krysse av for deltakelse i flaskekonken eller/og Publikums Favoritt. Også styret vil være utstyrt med forhåndstrykte navnelapper slik at det blir lettere å huke tak i, stiller spørsmål osv.

Mange deltakere i PF-klassen fikk forrige gang merke den store pågangen av publikumet, og noen fikk derfor knapt gått rundt og smakt på andres hjemmebrygg. I år her vi derfor bestemt oss for å holde et mer rigide tidsskjema i begynnelsen, og dersom alle PF-deltakere er flinke til å møte opp tidsnok vil det være god anledning til å smake på hverandres brygg før det braker helt løs. Alle deltakere i PF-klassen har forøvrig allerede fått epost om dette.

Da ønsker styret alle deltakere og publikumere vel møtt til NM2009, lørdag 28. mars kl 19!

Skroll til toppen