NorBrew Con 2020

NorBrew Con 2020 er Norges største dedikerte messe og konferanse for hjemmebryggere og ølinteresserte, og avholdes på E.C. Dahls Bryggeri i Trondheim den 21.mars.

På messen vil publikum få anledning til å besøke ledende leverandører fra hele verden, fra blant annet USA, Belgia, Tyskland og England.

Besøkende vil også kunne delta på lærerike seminarer fra anerkjente profiler innen ølverdenen, som passer både nybegynnere og avanserte bryggere, samt ølinteresserte som lukter på å begynne med ølbrygging som hobby. Se eget program under.

Vi gjør oppmerksom på at noen seminarer vil foregå på hovedscenen, og er tilgjengelig for alle, mens andre seminarer er med begrenset antall plasser, og krever egen billett (det aller meste uten ekstra kostnad). Det er lurt å være tidlig ute!

Konferansier for dagen er Are Sende Osen. Han er også Toastmaster under festmiddagen senere på kvelden (krever egen billett).

UTSTILLERE:
Grainfather
Speidel
Oktober Can Seamers
Ss Brewtech
Lallemand
Bootleg Biology
Castle Malting
Thomas Fawcett & Sons
Fermentis
Brewolution
Totally Natural Solution
ITS Europe
Brewshop.no
Norbrygg Trøndelag

HJEMMEBRYGGERKONKURRANSE:
Det vil avholdes en hjemmebryggerkonkurranse der hjemmebryggeren som brygger den beste American Pale Ale vil bli kåret på messen. Vinneren vil få heder og ære gjennom å få et eget ølsett hos Brewshop etter oppskriften, samt gavekort på kr 3000 hos Brewshop. Eneste krav som stilles til brygget annet enn at det må være en American Pale Ale, er at ingrediensene er tilgjengelig i sortimentet hos Brewshop.

Ølet vil bli bedømt etter typedefinisjon 4E – Amerikansk Pale Ale (https://norbrygg.no/definisjon-av-oltyper/#4e). Ølet kan leveres både på flaske og boks, ingen begrensninger mtp på størrelse. Det må leveres 3 flasker/bokser. Påmelding til konkurransen gjøres på:
https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations

Konkurranseølet leveres/sendes til Brewhouse AS, C/O Brewshop, Bratsbergvegen 2, 7031 Trondheim. Frist for innlevering er 15. mars.

SERVERING:
Det vil være anledning til å kjøpe både mat og drikke på messen. Bryggeriene E.C Dahls, Monkey Brew og Salikatt Bryggeri vil stå klar bak tappekranene.

I tillegg vil det være mulig å kjøpe billett til treretters festmiddag med ølpakke på kvelden. Dette er en også flott anledning til å bli enda bedre kjent med leverandører og foredragsholdere.

NorBrew Con 2020 arrangeres av Norbrygg Trøndelag (del av Norbrygg, Norsk Hjemmebryggerforening) og bryggebutikken Brewshop.

Velkommen til Norges største arrangement for hjemmebryggere!

OVERNATTING:
For de som kommer utenbys fra, så kan vi anbefale blant annet hotellene Scandic Bakklandet, Scandic Solsiden og Clarion Hotel & Congress Trondheim, som alle er i gåavstand til E.C. Dahls Bryggeri.

Mer informasjon finner dere her: NorbrewCon 2020

Skroll til toppen