Nordlandsmesterskap i hjemmebrygging

Bli med å kåre Nordlands beste hjemmebrygg for 2016. Hjemmebryggere fra hele Nordland inviteres til å stille med eget brygget øl, og DU som Publikum inviteres til å delta i smaking og kåring av det beste brygget. Et arrangement i regi av Norbrygg Nordland. Avholdes i lokalene til Bådin i Bodø.

Registrering av bryggere og øl gjøres via dette skjemaet: https://goo.gl/forms/ZInK9tQnofSuSDjw2

Billetter:

Billettsalget av publikumsbilletter til Nordlandsmesterskapet i Hjemmebrygging starter onsdag 24.08.16 kl. 12:00. PS! Begrenset antall billetter.

Pris kr. 200,- per pers. Billettsalg til publikum gjøres her: https://norbrygg.hoopla.no/sales/nordland-pf-2016/

For dette får du adgang til å smake på alle øl som deltar i konkurransen. Bli med som publikum. Inviter gjerne venner og kjente til å være med. NB! 18 år aldersgrense.

Faglig «vorspiel»

For bryggere som stiller med øl til konkurransen og medlemmer av Norbrygg som skal delta som publikum inviterer til et faglig «vorspiel» før selve konkurransen starter.
Vi har følgende program å by på:

12:00 Dørene åpnes

12:15 Velkommen til Nordlandsmesterskap i Hjemmebrygging
– Orientering og praktisk informasjon til bryggere som skal stille med øl

12:30 Velkommen til Bådin!
– Bådin – utvikling og utfordringer med å drive et mikrobryggeri (Andreas Myrvold, Bådin). Andreas er grûnder og sjefsbrygger hos Bådin, og gir oss historien om etableringen av Bådin. Presentasjon av deres nye bryggeri, utfordringer underveis, og selvfølgelig litt om deres øl.

13:15 Humle – så mye mer enn bare alfasyrer (Anders Chrisensen, Trondheim)
Anders Christensen brygger øl, blogger om øl, dømmer øl, holder kurs om øl. Han har drevet hjemmebrygging i mange år, har vunnet hjemmebryggerkonkurranser, og har bl.a fått brygge sin Baltic Porter i fullskala hos Rignes.

14:15 Lunch

15:00 Rigging til ‘Nordlandsmesterskap i Hjemmebrygging’.

For publikum som ikke er medlem av Norbrygg, og som ønsker å melde seg inn i Norbrygg: http://norbrygg.no/innmelding

Premier

Det blir gavekort fra Humlebua i premier:

  1. Premie Gavekort verdi 1.500,- (pluss brygging av vinnerøl)
  2. Premie Gavekort verdi 1.000,-
  3. Premie Gavekort verdi 500,-

I tillegg vil Bådin brygge vinnerølet! Vinneren av Nordlandsmesterskap i hjemmebrygg vil få mulighet til å være med å brygge vinnerølet hos Bådin. NB! Bådin forbeholder seg retten til å avvise eller gjøre tilpassninger om nødvendig.

Skroll til toppen