Norøls juleølpremiere

Norøl arrangerer sin årlige juleølfestival 28. og 29. oktober, og Norbrygg har fått følgende informasjon fra Norøl:

Som alltid har Norøl sin juleølfestival på høsten. I år har vi fått til noe vi ikke har fått til tidligere: Samtlige bryggerier unntatt Grans besluttet å lansere juleølet på Norøls årlige festival som derfor er omdøpt til Juleøl Premiere! Her får du mulighet til å smake på (nesten) samtlige norske juleøl, både fra tradisjonelle norske bryggerier og fra mikrobryggeriene. Det vil dessuten være en del importerte juleøl. I alt over 60 juleøl til en brukbar pris

Festivalen har fått ny bopæl og strekker seg over to dager. Vi tar midlertidig opphold i Kulturkirken Jakobs (klikk link for kart) og kan love en større og mer mangfoldig festival enn vi noen gang har hatt. Det koster kr. 150 å komme inn (med mindre du er medlem i Norøl; da koster det 100). Du kan kjøpe billetter i døra eller bestille via Billettservice eller Norøls hjemmeside. Kommer det så mange som vi håper, kan det lønne seg å bestille i forkant.
 
I kirkerommet vil det være barer mens det nede i kjelleren blir servert julefatøl og litt å spise på. Du kan dessuten lære om brygging, bytte til deg ølting eller slå deg ned sammen med øltørste og hyggelig ølvenner.

Alt i alt kan vi love deg en smaksrik kveld. Hvor mye du vil smake styrer du selv, men det ølet kan kjøpes i små kvanta for å rekke å smake på mest mulig.

Mvh. Hylje Mortensen

NORØL

Sted:      Kulturkirken Jacob, Hausmanns gate 14, Oslo
Tid:       Fredag 28. oktober kl. 18.00.
           Lørdag 29. oktober kl. 14.00.
Billetter: 150, - (Norølsmedlemmer 100,-)

For ølliste, klikk her.

Skroll til toppen