Uformelt kretsmesterskap Gamlebyen Håndbryggerlaug

Norbrygg fikk følgende melding fra Bård Sørlie:

Bård Sørlie

 

26.11 i år vil Gamlebyen Håndbryggerlaug i samarbeid med GSF (gamlebyen Sport og Fritid) arrangere uformelt kretsmesterskap (Oslo krets) for hjemmebryggere.

Vi legger i denne omgang størst vekt på det sosiale og muligheten for å smake på andres brygg. I tillegg er håpet å spre det glade budskap om hjemmebrygging. For å gjøre det mer spennende har vi innført et konkurranseaspekt. Da ingen andre har kommet oss i forkjøpet tar vi sjangsen vi å kalle dette et kretsmesterskap, evt Oslomesterskap i hjemmebrygging.  Vinneren  vil følgelig, i tillegg til å ta med seg hovepremien, kunne krone seg med tittelen «Oslomester i hjemmebrygging» det neste året. Han/hun vil også nyte stor respekt hos ølhunder i gamlebyen på ubestemt tid. .
Konkurransen blir bedømt av et knippe lokale ølhunder, muligens med et kvalitetssikrende korrektiv i form av en uhildet brygger med dommerkompetanse.
Publikum vil også stemme frem sin favoritt. Premier til denne kategorien er enda ikke fastsatt.

Se forøvrig denne tråden for videre informasjon og påmelding. Det er fremdeles tid til å sette et brygg, og slett ikke for sent til å melde seg på.

Gamlebyen Håndbryggerlaug

 

Skroll til toppen