Oppskriftene for vinnerølene

1. plass:  Førjulsgleden brygget av Leif Gundersen

3000gr. Pilsnermalt
4100gr. Münchenermalt
  450gr. Krystallmalt
    20gr. Svartmalt
  12gr. Saaz i 90min.
  18gr. Hallertau i 90min.
  19gr. Hersbrucker i 90min.
  20gr. Hallertau i 20min.
  40gr. Hallertau i 10min.
 
OG 1056,  IBU 25, Wyeast 2042 Danish Lager.
Kaldlageret på 6C i 10 uker, ikke filtrert.

 

2. plass: JUL 98, brygget av Rune Eriksen

3500gr. Pilsnermalt
4000gr. Münchenermalt
  400gr. Krystallmalt
    50gr. Sjokolademalt
25gr. Spalter Select i 60min.
15gr. Perle i 60min.
15gr. Cascade i 10min.
30gr. Saaz i 2min.

OG 1065, IBU ? , Wyeast 2042 Danish Lager.
Kaldlageret på 4C i 6 uker, filtrert.

 

3. plass: Romjulsgleden, brygget av Leif Gundersen

3000gr Pilsnermalt
4100gr Münchenermalt
  450gr Krystallmalt
    20gr Sjokolademalt
  37gr Hallertau i 90min
  20gr Hallertau i 20min
  40gr Hallertau i 10min.

OG 1062, IBU 22, Wyeast 2042 Danish Lager
Kaldlageret på 6C i 6 uker, ikke filtrert.

Skroll til toppen