Viktig:
- Husk: når du har fylt ut skjemaet må du printe det ut FØR du trykker på "Send", og levere det i konvolutt med ølet i tillegg til å sende det elektronisk! Hvis du ikke får med hele skjemaet i bredden kan det lønne seg å printe ut i liggende format (landscape).
- Opplysningene som gis på dette skjemaet vil ikke tilflyte juryen.
- Opplysningene kan publiseres, helt eller delvis, om ølet gjør det bra. Fylles ut så godt som mulig.
Informasjon om brygger(ne)
Brygger(e) |
|
Gatenavn + -nummer |
|
Postnr + -sted |
|
Telefonnummer |
|
E-postadresse |
|
Evt. klubb |
|
Medlem i Norbrygg |
– Velg et alternativ – Ja Nei Påmeldt men ikke fått bekreftet |
Innleveringsmåte (gjelder flaskekonkurransen)
Sendes i posten |
Leveres ved fremmøte hos Haandbryggeriet (etter nærmere avtale!) |
Generell informasjon
Navn på brygget |
|
Ølets kode |
(3 bokstaver og 3 tall, selvvalgt men ingen initialer mm.) |
Stamvørter/OG |
gram/liter |
Sluttforgjæring/FG |
gram/liter |
Farve |
EBC |
Bitterhet |
IBU |
Vørtermengde |
liter |
Sluttvolum |
liter |
Malt, maltekstrakt, råfrukt, sukker
Mengde (gram) |
– (-) |
Sort (type + evt. merke) |
Farve (EBC) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vannforbruk
liter til innmesking |
liter til skylling |
Meskeskjema
Tid (min) |
Temp. (°C) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kommentarer: |
|
Humle
Mengde (gram) |
– (-) |
Sort (typenavn) |
Form |
Alfasyre (%-α) |
Koketid (min) |
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
|
|
|
—- Hel Pellet Plugg |
|
|
Krydder og andre tilsetninger
Mengde (gram) |
Sort (typenavn) |
Koketid (min) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koketid
Total koketid vørter: |
|
minutter. |
Gjær
Merke |
– Velg – Braupartner Brewferm Coopers Danstar Fermentis Muntons White Labs Wyeast øvrig |
Gjærtype |
|
Form |
– Velg – Flytende Tørrgjær fra bunnfall |
Mengde |
(ml, gram, osv) |
Kommentar |
|
Gjæringstemperatur og –tid
|
Tid (dager) |
Temp. (°C) |
Gjæring/primærgjæring |
|
|
Modning/sekundærgjæring |
|
|
Lagring |
|
|
Øvrig informasjon
Filtrert |
– Velg – Nei Ja |
CO2 |
– Velg – Naturlig Tilsatt |
Bryggedato |
Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Mån. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 År 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 |
Tappedato |
Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Mån. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 År 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 |
Kommentar: (maks 200 ord)
Bryggerens underskrift
______________________________________
(skriv under på skjemaet som leveres med flaskene)
NB! Skjemaet må skrives ut FØR du klikker på «Send».
(ved å trykke på denne knappen melder du ølet på til Haandbryggeriets Krydderølkonkurranse 2010. Skriv ut først og trykk så kun én gang! )
Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes med deltagerkode(r) for hvert innlevert flaskeøl.