Påmelding til usmaksamling og hjemmebryggertreff i Ålesund

I forbindelse med dommerkurset som avholdes i Ålesund vil det arrangeres usmaksamling fredag 30. oktober og festmiddag etter kurset lørdag 31. oktober.

Påmelding til usmaksamling i Ålsesund gjøres via denne lenken: https://norbrygg.hoopla.no/sales/als-usmak. Kurset er gratis, men krever at du er medlem i Norbrygg for å kunne delta.

Påmelding til hjemmebryggertreff og Festmiddag i Ålesund på kvelden 30. oktober gjøres via denne lenken: https://norbrygg.hoopla.no/sales/als-festmiddag. Arrangementet er åpent for alle.

For de som ikke befinner seg i Ålesund, men ønsker å følge med på usmaksamlingen så vil denne streames live over internett. Ved å samle 7-10 Norbrygg-medlemmer kan du arrangere din egen usmaksamling og smake dere gjennom usmakingene samtidig som dere får veiledning på direkten. Se her for informasjon om hvordan du kan arrangere en egen usmaksamling. Skjema for bestilling av usmak-sett finnes her.

Sendingen kan følges ved å koble seg på denne adressen på selve arrangementsdagen: https://livestream.com/accounts/15062963/als-usmaksamling

 

Skroll til toppen