PÅMELDINGSSKJEMA FOR NM I HJEMMEBRYGGING 1999
Arrangert av Norbrygg – norsk hjemmebryggerforening.
OBS! Opplysningene som gis på dette skjemaet vil ikke tilflyte juryen. Alle brygg bedømmes i en blindtest, der dommerne kun vet hvilken klasse det
aktuelle øl konkurrerer i. Opplysningene kan derimot publiseres, helt eller delvis, om ølet gjør det bra. Fylles ut så godt som mulig.
Ikke glem å oppgi hvilken klasse brygget konkurrerer i (sett ring) samt å angi underklasse (se eget dokument). Uten klassetilhørighet og underklasse, ingen bedømning.
Ølets navn:………………………………………………………………… Underklasse:……………………………………………..
Ølets kode: (3 bokstaver og 3 tall)…………………………….. Klasse: 1. Lys ale 2. Mørk ale
Brygger(e):………………………………………………………………… 3. Lys lager 4. Mørk lager
…………………………………………………………………. 5. Folkets valg
Adresse:………………………………………………………………………………………………………
Telefon:…………………………….. E-mail:……………………………………………………..
Bryggerens eventuelle klubb:……………………………………………………………………….
OPPLYSNINGER OM BRYGGET
Vørteren er laget ved egen mesking, med maltekstrakt/ølsett, eller en kombinasjon derav.
MALT, VØRTERKONSENTRAT, RÅFRUKT, SUKKER m.m.
Type Sort Merke Mengde
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
HUMLE
Sort Form Alfasyre Mengde Tid
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
TOTAL IBU: …………….
GJÆR
Sort……………………………………………………………….. Form………………… Mengde……………………….
VØRTER
Mengde………………………….. Styrke/stamvørter (OG)…………………. Sluttforgjæring (FG):…………..
GJÆRING OG MODNING
Tid Temperatur
Gjæring / primærgjæring …………………………………………..
Modning / sekundærgjæring …………………………………………..
Lagring …………………………………………..
Bryggedato:………………… Tappedato:………………….. Sluttvolum:…………………….
Bryggerens underskrift………………………………………………
Skjemaet legges i lukket konvolutt som merkes med deltagerkode(r) for hvert innlevert flaskeøl. Skjema for «folkets valg» legges i egen
konvolutt som leveres med keggen. På flaskene skal følgende oppgis: Ølets kode, klasse, underklasse.