Petit Agentur skiftet eier

Petit Agentur, en norsk (nett)butikk som selger både utstyr og råvarer til hjemmebryggere, har skiftet eier og tilholdssted. Den nye eieren er Ola B. Skarland, og han har selv skrevet en liten og nett artikel om flyttingen og seg selv. Klikk for å lese mer.

"Først ønsker Atle å takke for seg og takke for det fine samarbeidet han har hatt sammen med mange av dere som er medlemmer i Norbrygg. Han vil fortsatt være i kulissene. Å brygge øl er et fag og jeg trenger fortsatt mye opplæring før jeg kan kalle meg ølbrygger. Atle er min kilde for kunnskap, og jeg er takknemlig for at han stiller opp slik han gjør. Atle ser frem til en litt roligere tid som pensjonist.
 
Petit Agentur AS har nå flyttet inn i nye lokaler på Høylandet i Nord Trøndelag. Den nye eieren er jeg, Ola B. Skarland, og jeg er født og oppvokst på Høylandet. Jeg er odelsgutt på en gård som jeg tok over i 2002.

Opprinnelig er jeg utdannet innen Computer Science fra University of Utah i Salt Lake City, og har min Master Grad fra BI i Oslo. Jeg har jobbet mange år i IT-bransjen både i Norge og utlandet, og var da basert i Oslo. Etter at jeg tok over gården ble all reisingen med jobben mer og mer slitsom og jeg ønsket å gjøre noe annet. Jeg hadde hørt om Petit Agentur tidligere og visste at Atle var på utkikk etter en som ville overta. Jeg ringte derfor til han like før jul 2006, og avtale å dra til Bergen like etter nyttår. Jeg har jobbet sammen med Atle i Bergen siden Januar og rundt påsketider var tiden inne for å flytte bedriften til Høylandet.
 
Jeg har nå fått pakket ut det meste og er i full drift. På grunn av noen sene leveranser kan det ta litt tid før alle ordre blir pakket ferdig, men det meste går nå greit. Det har vært to veldig hektiske uker etter at jeg fikk flyttelasset. Det er mye som skal pakkes ut og settes på plass når man flytter en hel bedrift på denne måten.
 
Hjemmesiden er ikke ferdig endret enda, men det kommer utover sommeren. Nettbutikken er den som er mest oppdatert og her vil dere finne nytt telefonnummer o.l. Navnet blir som tidligere og også organisasjonsnummert vil være det samme. Skulle noen reise forbi Høylandet, eller bo i nærheten, er alle hjertelig velkommen innom!
 
Hilsen Ola B. Skarland"

Skroll til toppen