Norbrygg har fått ny hjemmeside!

Da var det på tide igjen å gi Norbrygg sin hjemmeside en liten ansiktsløftning. Denne gangen er det ikke bare en ansiktsløftning; hele systemet som ligger bak oppdateringen av hjemmesiden er blitt endret. Nå er det tatt i bruk et 'content management system' ved navn Joomla, som gjør det meget enkelt å legge til artikler, nyheter, osv, slik at det i fremtiden også blir mulig for medlemmer å skrive artikler som kan bli lagt ut på siden. Også vil det på denne måten gå kortere tid mellom hendelse og rapportering, for eksempel resultater som blir lagt ut på nettet etter NM eller juleølkonkurransen. Samtidig gjorde dette tiltaket gatene i Oslo tryggere i nesten to måneder siden ærbødigst brukte en god del tid på at dette skulle klaffe.

Enn så lenge er den nye siden en kopi av den forhenværende. En del linker og informasjon er blitt oppdatert til dagens dato, men det er likevel en del tekster igjen som ikke lenger gjelder. Disse vil bli skiftet ut etter hvert, gjerne også med hjelp av dere.

Når det gjelder datering av artikler og nyheter, så vil dere se at disse ikke nødvendigvis stemmer. Datoene til generalforsamlinger og konkurranser er tilnærmet og datoene på nyhetene stemmer generelt ikke. Det er fordi det ikke er noe logg over når nyhetene ble lagt til i fortiden. Dersom en artikel er datert i april/mai 2007, så kan det godt tyde på at det er datoen artikkelen ble lagt til den nye hjemmesiden, som har vært under oppbygging i denne perioden. Artikler som er lagt til etter den 9. mai 2007 har korrekt datostempling.

Hjemmesiden er testet med både Firefox og Internet Explorer og ser ut til å fungere bra, med unntak av noen små feil. Skulle du finne døde linker, tekster som er gjennomstrøket, tabellfeil, feil med oppsett av sider, innholdsmessige feil, osv: gjerne si fra til informasjonsansvarlig slik at feilene kan rettes opp.

Så, har du noen interessante artikler du kunne tenke deg skrive for Norbrygg, nøl ei og skriv til informasjonsansvarlig i Norbrygg. Også bilder fra tidligere arrangementer i regi av Norbrygg er velkommen. Det er bare å sende inn!

Skroll til toppen