Vinneren i Ringnes porterkonkurranse er kåret

I november inviterte Ringnes til konkurranse blant Norbryggs medlemmer om å levere den beste resepten på baltisk porter. Nå er vinneren kåret, og Anders Christensen og Steinar Hamre gratuleres med en velfortjent seier! Premien er å få brygge vinnerølet på Ringnes Bryggeri i forbindelse med NM i hjemmebrygging i april. Resultatet planlegges lansert til høsten, under navnet Ringnes Polaris Porter.

-Vi ble hoppende glade. Det som er mest spennende med å vinne denne konkurransen er å følge ølet når det skaleres opp med en faktor på 2000. Det er som å gå fra lekelastebil i sandkassa til en diger dumper, forteller Anders.

Dommerpanelet har bestått av bryggere fra Ringnes og smaksdommere fra Norbrygg. -Vi fikk inn 36 portere til konkurransen, og ølene har vært innom juryen to ganger før vinneren ble kåret, forteller Sigrid Strætkvern hos Ringnes. Hun forteller at bryggere og andre ressurspersoner i Ringnes i mange år har deltatt i dommerpanelet for NM i hjemmebrygging. I juryen satt Tore Bjørgo, Jørn Idar Kvig og Attila Thuroczy fra Norbrygg, Roar Sigurdsen, Jon Rensmoen, Christian Ødegård, Karoline Underthun, Andras Racz og Sigrid Strætkvern fra Ringnes

– Vi gleder oss veldig til dette arrangementet, og det er ekstra moro at vi får til samarbeidsbrygging mellom Norbrygg og Ringnes, sier Sigrid. Til NM kommer også bryggerimester Garrett Oliver fra Brooklyn Brewery. – Sammen med bryggerne og Ringnes Ølsenter skal vi skape en morsom og inspirerende helg for alle deltakerne, avslutter Sigrid.

Last ned pressemelding her.
Last ned komplett resultatliste her.

Skroll til toppen