Uformell konkurranse mellom mikrobryggerier

Amundsen Bryggeri & Spiseri inviterer til lansering av 3 gjestebrygg fredag den 2. september klokken 16.00. Vi har i samarbeid med Kjetil Jikiun fra Nøgne Ø, Dave Gardonio fra Ægir og John Hudson fra Schouskjelleren mikrobryggeri laget 3 fantastiske øl. Gjestebryggerne har kommet opp med 3 spennende oppskrifter, som vi har brygget på vårt eget mikrobryggeri. Kjetil kom med en oppskrift til en Imperial Dunkel Wit. Denne er laget med umaltet hvete, appelsinskall og koriander. Brygget er ca. 9%. Dave kom med en oppskrift på en American Amber. Den er laget med Simcoe humle, og heter Fenrir (en ulv og sønn av Loke i norrøn mytologi). Brygget er på ca. 5,5%. John kom med en oppskrift til en India Black Ale, med navnet Black No. 1. Denne er laget med sinnsyke mengder smak og aroma humle. Brygget er på ca. 8%.

Det vil bli en uformell konkurranse mellom bryggene. Det bli lagt ut vurderingskjema i baren, hvor man kan rangere bryggene opp mot hverandre på en skala fra 1 til 6 i forskjellige kategorier. Det vil også bli plass til egen kommentar. Senere i september blir det trukket ut 3 vinnere, som får et gavekort.

Sett av førstkommende fredag, og møt opp på Amundsen Bryggeri & Spiseri. Stortingsgaten 20, Oslo. Vi har åpent til klokken 03.00

Skroll til toppen