Velkommen til Bjorleik 2012!

Den 29. september er det igjen klart for Bjorleik i Bergen. Arrangementet finner igjen sted i Laksevåg Kajakklubb, Gravdalspollen 20, 5164 Laksevåg.

Dørene åpnes som vanlig kl 16.00. og inngang koster 100 for Norbryggs medlemmer, 150 for ikke-medlemmer. Vil du være med sender du en mail til Gahr Smith-Gahrsen via dette skjemaet. Melder du på flere enn deg selv skriver du navn på dem også i innmeldingen. Lokalet tar 60 personer, så prinsippet om førstemann til mølla gjelder. Ta med hjemmebrygg og kom! Betaling gjøres ved inngang.

Vi har i år igjen gleden av å arrangere en flaskekonkurranse i forbindelse med treffet. Konkurransen sponses også i år av Bryggselv og avvikles også i samarbeid med Vestbrygg, som vil være mottaker av flaskene som sendes inn. En guide til innlevering av øl kan du lese her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiene i flaskekonkurransen vil være:

1. premie: Gavekort på 1300 kr.         
2. premie: Gavekort på 900 kr.
3. premie: Gavekort på 600kr.
4. premie: Gavekort på 400kr.
5. premie: Gavekort på 400kr.

Vi takker Bryggselv for innsatsen!

Tema for årets konkurranse er øl i belgisk stil med en OG på inntil 1.050. Det blir ikke nødvendig å holde seg til en bestemt typebeskrivelse, men kravet er at ølet skal brygges med gjær i belgisk stil (brettanomyces-øl og surøl i belgisk stil godtas også). Bryggerne skal skrive en beskrivelse av ølet i påmeldingsskjemaets kommentarfelt på inntil 100 ord. Påmeldingsskjema finner du her.

Innsendte øl må være mottatt senest fredag den 7. september for å kunne regne med å bli bedømt. Påmelding må naturlig vis skje før innsending. Deltakelse er gratis for Norbryggs medlemmer og koster 100,- for ikke-medlemmer. Innbetaling gjøres her

Ølet i flaskekonkurransen sendes til:

Vestbrygg
Camilla Collets gate 12
5052 Bergen

Vi avvikler også en publikums favoritt-konkurranse. Påmelding til denne skjer på selve arrangementet. Deltakere må stille med minst 8 liter øl til denne (en mengde tilsvarende en-1 full kasse med vanlige 0,35-flasker eller ca. et lite corneliusfat). Sponsor for PF er Vestbrygg.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Premiene i PF vil være:        

1. premie: Gavekort på 1000 kr. + ølsett.
2. premie: Gavekort på 500 kr. + ølsett.
3. premie: Gavekort på 300 kr. + ølsett

Takk til Vestbrygg for premiene!

 

 

 

 

 

Skroll til toppen