Norbrygg Vestfold – arrangementer 2020

…tilbake til Norbrygg Vestfold

Styret i Norbrygg Vestfold vil fortløpende sette opp forskjellige aktiviteter i tiden fremover som usmakkurs, bryggeribesøk, smakekvelder m.m. Dette vil også bli annonsert via nyhetsbrev, post i fylkeslagets forumside og under «Arrangement» på Norbrygg.no.

Grunnet COVID-19 pandemien er dessverre alle fysiske arrangementer satt på hold til vi vet mer om myndighetenes videre retningslinjer.

Imens ønsker vi å teste ut noen digitale foredrag og nedenfor finner du noen.

Kommende arrangementer i 2020

Uke 3419.08.2020

Tematur – Malteriet Dessverre utsatt grunnet COVID-19 oppblomstring.

Onsdag 19. august arrangerer Norbrygg Vestfold tur til Malteriet. Det sendes ut en invitasjon i begynnelsen av august. Hold av datoen!

Kjersti Gravningen har gitt oss denne presentasjonen:

«Malteriet AS er etablert i en låve fra 2015 på gården Nordre Lie i Efteløt, Kongsberg Kommune. Vi startet med malting høsten 2019, og malter foreløpig korn fra egne jorder, både konvensjonelt og økologisk. Vi malter bygg og svedjerug, men ønsker malte flere sorter etter hvert. Maltingen foregår i lukka kontrollerbart system og Malteriet har en kapasitet på ca 100 tonn per år, vi har også etablert eget laboratorium for analyser og kontroll

Påmelding: kommer

Uke xx

Usmakkurs – «Intro»
Dette kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og hvordan vi kan unngå usmakene i vårt øl. Hver usmak blir også tilgjengelig for å teste smak og aroma.
Kurset er lagt opp slik at det passer både for nybegynnere og for de som kanskje trenger å friske opp kunnskap om usmakene.

Kurset gjennomføres den xx.xx.xxxx

Gjennomførte arrangementer i 2020

Uke 2409.06.2020 kl. 1900-2000

Temakveld – en teknolog etter øl
Det som inspirerte denne foredragholderen var tanken på kombinasjonen av ølbrygging og teknologi.

Hva skjer når en teknolog/nerd kaster seg over ølbrygging? Resultatet er et PLS-styrt og automatisert bryggeri i garasjen.

«Hop Rod Garage» er i dag en av verdens(?) mest avanserte hjemmebryggerier og følges av tusenvis hjemmebryggere verden over. Det blir en gjennomgang av hva som er gjort, hvilke teknologier som benyttes og planene videre. Overkill By Default!»

Påmelding: Se under «Arrangementen» til høyre på hovedsiden til Norbrygg for påmelding, eller klikke HER.

Uke 2119.05.2020 kl. 19.00 – 20.00

Temakveld – Malt; ølets sjel?

Malt regnes for å være hovedingrediensen i øl og tilfører smak, farge og fylde i ølet. Men hva er de forskjellige typene og hva er dens funksjon ?

Med dette foredraget har vi fått med oss en kunnskapsrik mann som kan mye om malt og man kan stille spørsmål om det man lurer på.

Påmelding: Se under «Arrangementen» til høyre på hovedsiden til Norbrygg for påmelding, eller klikke HER.

Uke 1827.04.2020 kl. 21.00 – 22.00

Digitalt ølkurs/ølsmaking online

Når vi ikke fysisk kan samle våre betalende medlemmer for å dele ølkunnskap så inviterer vi medlemmene inn i det digitale rom for å gi ølkunnskap. Vi har fått med oss en erfaren foredragholder som vil bidra med dette for oss

Påmelding; Se under «Arrangementen» til høyre på hovedsiden til Norbrygg for påmelding, eller klikke HER.

Uke 16

Landsmøte (alle fylkesstyrer i Norbrygg)
Dato/tid: 18.04.2020
Sted: Drammensveien 43 (grunnet COVID-10 pandemien blir det elektronisk møte)
Mer info HER.

Skroll til toppen