Hjemmebryggsmaking i Oslo
Drammensveien 43 Drammensveien 43,Oslo,NorgeArrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er i utgangpsunktet åpent for alle, men det er begrensning på antall deltakere p.g.a. smittevernhensyn. Les mer på forumet (lenke nedenfor).
Arrangementet er avlyst
Arrangementet er avlyst
Arrangementet er avlyst
Arrangementet er avlyst
*Kurset ble utsatt grunnet Covid-19* Kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og hvordan vi kan unngå usmakene i vårt øl. Hver usmak blir også tilgjengelig for å teste smak og aroma. Kurset er […]
*Kurset ble utsatt grunnet Covid-19* Kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og hvordan vi kan unngå usmakene i vårt øl. Hver usmak blir også tilgjengelig for å teste smak og aroma. Kurset er […]
*Kurset ble utsatt grunnet Covid-19* Kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og hvordan vi kan unngå usmakene i vårt øl. Hver usmak blir også tilgjengelig for å teste smak og aroma. Kurset er […]
*Kurset ble utsatt grunnet Covid-19* Kurset tar for seg de vanligste «usmakene» som dukker opp i hjemmebrygg, som for eksempel DMS og Diacetyl. På kurset lærer vi om usmakene, hvor de kommer fra og hvordan vi kan unngå usmakene i vårt øl. Hver usmak blir også tilgjengelig for å teste smak og aroma. Kurset er […]