Lokallag

Norbrygg jobber stadig med å kartlegge lokallag for hjemmebryggere rundt om i landet. Formålet med dette er å bidra til økt aktivitet og samhold blant bryggere, og gi nybegynnere et miljø de kan henvende seg til for å få råd og hjelp i begynnelsen. Oversikten blir kontinuerlig oppdatert og publisert på denne siden.

Vi ser for oss at lokallagene, i samarbeid med Norbrygg, kan stå for både aktiviteter, kursvirksomhet og fellesinnkjøp av råvarer/utstyr (gjennom rabattavtaler for lokallag forhandlet frem av Norbrygg) i de ulike regioner av landet. På denne måten ønsker vi at foreningens medlemmer i hele landet skal kunne dra nytte av vårt tilbud. I tillegg tror vi det kan føre til mer sosialt samvær i bryggemiljøet.

Vi ønsker hovedsakelig å kartlegge ølbryggerlag og -foreninger som er åpne for nye medlemmer. Men for at man evt kan få kontakt med lokale hjemmebryggere uten nødvendigvis å bli medlem i et laug, så vil vi nå også kartlegge bryggerlaug som i utgangspunkt ikke er åpne for nye medlemmer. Se oversikten over merking lenger ned for å se hvilken betydning fargen på pekeren i kartet har.

Selv om det ikke er noe formelt krav, vil vi på det sterkeste oppfordre til at alle medlemmene av lokallagene er medlemmer av Norbrygg, spesielt med tanke på å dra nytte av våre rabatter ved fellesbestillinger. Ikke minst er det viktig å følge med på Norbrygg sitt forum, som er åpent for alle.

Så da oppfordrer vi alle hjemmebryggerlag rundt om i landet til å sende oss noen ord om foreningen! Aktuelle ting å få med kan være:

  • Foreningens navn
  • Adresse til kontaktpersonen
  • Nettside og epostadresse
  • Telefonnr. til konktaktperson(er)
  • Gjerne en kort beskrivelse av klubben og dens aktiviteter/fasiliteter e.l.

Informasjonen som sendes inn vil bli publisert fortløpende. Vi tar selvfølgelig også imot informasjon om folk som ønsker å starte lokallag i sitt område.

Send informasjonen om ditt lokallag til informasjonsansvarlig i Norbrygg. Skriv gjerne også informasjonen ut på forumet under Regionalt forum.


Oversikt over lokallag

[googlemaps https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=215349337864407076809.000497c373f1f29ad676c&ll=64.830254,15.117188&spn=12.22808,21.928711&z=5&output=embed&w=500&h=650]

Skroll til toppen