Viktige datoer
NM-innsending
07.02.24: Påmelding og innsending starter
06.03.24: Innleveringsfrist
NM-dømming
02.04.24 – 21.04.24 Lokal dømming
29.04.24 NM skal være ferdig dømt
16.05.24 Kunngjøring av vinnere
Uke 23 Utsendelse av diplomer og premier
Dømming av Årets hjemmebrygger
01.05.24 Varsling av NM-vinnere, som bes sende inn 3 nye flasker til Årets hjemmebrygger og Nordisk mesterskap
14.05.24 Dømming av Årets hjemmebrygger
15.05.24 Årets hjemmebrygger ferdig dømt
Dømming av Nordisk mesterskap i hjemmebrygging
16.05.24 – 31.05.24 Logistikk Nordisk finale
22.06.24 Rogaland Ølfestival
22.06.24 Dømming av Nordisk mesterskap og kåring av vinner
Viktige dokumenter
Typedefinisjoner (oppdatert oktober 2023)
Dommerskjema (nytt for 2024)
Flightskjema (nytt for 2024)
Definisjon av oppgaver for dommerkontakt, fasilitator og juryleder
Dømmesteder og klassefordeling
Agder | Oslo | Rogaland | Trøndelag | Hordaland | |
Klasser | Klasse B (2 Mørk lager, 3 Bokk); klasse H (Porter/stout) | Klasse F (7 Hvete + 11 Syrlig); klasse G (12 Norsk tradisjonsøl); klasse I (9 Belgisk lys + 10 Belgisk mørk) | Klasse A (1 Lys lager); klasse E (6 IPA) | Klasse D (5 Mørk ale) | Klasse C (4 Lys ale) |
Fasilitator/organisator | Shalg Andrew Pettersen | Arne Mo | Tor Åge Sylta Risnes | Eva Beate Holm | Kjell Magne Hjelle |
Dommerkontakt | Tore Wickstrøm | Arne Mo | Tor Åge Sylta Risnes | Jan Erik Garshol | Kjell Magne Hjelle |
For informasjon om lokal dømming på de enkelte dømmesteder, ta kontakt med lokal dommerkontakt eller fasilitator.