Praktisk informasjon til dømmestedene og tidspunkter for dømming

Viktige datoer

NM-innsending

07.02.24: Påmelding og innsending starter

06.03.24: Innleveringsfrist

NM-dømming

02.04.24 – 21.04.24 Lokal dømming

29.04.24 NM skal være ferdig dømt

16.05.24 Kunngjøring av vinnere

Uke 23 Utsendelse av diplomer og premier

Dømming av Årets hjemmebrygger

01.05.24 Varsling av NM-vinnere, som  bes sende inn 3 nye flasker til Årets hjemmebrygger og Nordisk mesterskap

13.05.24 Dømming av Årets hjemmebrygger

15.05.24 Årets hjemmebrygger ferdig dømt

Dømming av Nordisk mesterskap i hjemmebrygging

16.05.24 – 31.05.24 Logistikk Nordisk finale

22.06.24 Rogaland Ølfestival

22.06.24 Dømming av Nordisk mesterskap og kåring av vinner

 

Viktige dokumenter

Dommerinstruks (kortutgave)

Typedefinisjoner  (oppdatert oktober 2023)

Dommerskjema (nytt for 2024)

Flightskjema (nytt for 2024)

Definisjon av oppgaver for dommerkontakt, fasilitator og juryleder

 

Dømmesteder og klassefordeling

Agder Oslo Rogaland Trøndelag Hordaland
Klasser Klasse B (2 Mørk lager, 3 Bokk); klasse H (Porter/stout) Klasse F (7 Hvete + 11 Syrlig); klasse G (12 Norsk tradisjonsøl); klasse I (9 Belgisk lys + 10 Belgisk mørk) Klasse A (1 Lys lager); klasse E (6 IPA) Klasse D (5 Mørk ale) Klasse C (4 Lys ale)
Fasilitator/organisator Shalg Andrew Pettersen Arne Mo Tor Åge Sylta Risnes Eva Beate Holm Kjell Magne Hjelle
Dommerkontakt Tore Wickstrøm Arne Mo Tor Åge Sylta Risnes Jan Erik Garshol Kjell Magne Hjelle

For informasjon om lokal dømming på de enkelte dømmesteder, ta kontakt med lokal dommerkontakt eller fasilitator.

Skroll til toppen