Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bjorleik 2017

30 september 2017 @ 16:00 - 23:00

Vi arrangerer igjen Bjorleik! Informasjon legges i denne tråden og oppdateres fortløpende: https://forum.norbrygg.no/threads/bjorleik-2017.37839/

 

Sted : Kaiakk-klubben, Gravdalspollen 20 på Laksevåg.
Tid : Det er fra 1700 til 2300 den 30 september.
Har du lyst og anledning til å være med å arrangere så bare gi en lyd til John Nesheim (91725556)

Det er flaskekonkuranse, publikumskonkuranse, og quiz. Vi serverer noe mat og det er greit om man melder seg på slik at vi får laget noenlunde rett mengde med mat! Vær snill å kjøp biletter på forhånd. Link

Merk
: Det er konkuranser og slikt men BJORLEIK er ment å være ett samlingspunkt for og med bryggere. Vi må ikke konkurere for å bli med. Ta gjerne med deg din bedre halvdel og kom på fest for en prat og smak. Det blir en quiz i løpet av kvelden av Quizmaster og forfatter av boken ØLQuiz – Sammy Myklebust. ( link til siden deres her )

Flaser til flaskekonkuransen merkes med etiketter som på Bergen Ølfestival – Link
Lever de inn på Vestbrygg innen 29 september. Du kan også ta med flasker på Bjorleik og levere de inn før 15 i Gravdalspollen. Etter det blir de ikke tatt med i konkuransen. (Men kan konsumeres utover kvelden!)

De som vil være med på publikumsfavoritten må sørge for at de tar med tilstrekkelig øl til at alle får smake. Det være seg på flasker eller fat. Kjøling er det dårlig med.

Vi gleder oss og håper at listen oppleves lav nok, at dørstokken er smal nok og at lysten til å prate, drikke, ta buss hjem er høy nok til at flest mulig vil komme på vår fest !! Våre dører er brede, gulvet er rent.
VELKOMMEN TIL BJORLEIK !!
fjasbok link
Billett link 

Link til skjema

 

Foredrag

Årets foredragsholder bor på Voss og holder på med humle på ett nivå vi andre nok har litt igjen for å nå. Er du ett humlehode eller ikke så vil dette virkelig være noe å ta med seg videre i bryggehverdagen.

Fletre Humlehage på Voss har en humlehage som er basert på gammel humle som har vært på gården i uminnelige tider. Men de har også innslag av nyere og mer moderen humlesorter. De har i dag femten ulike humlesorter der hele syv sorter er samlet inn fra gamle humlehager på Voss. Noen er fra NIBIO og andre igjen er rett og slett kjøpt fra England.

Kåre Frøland som lever og ånder for humle, kommer til Bjorleik for å snakke for oss og like etterpå kan vi snakke med han om hva, hvordan, når, hvilke og mere til. Han tar med seg blodfersk humle som vi kan ta og føle på. I tillegg får vi litt demonstrasjon av lupulin og tørket humle.

Fletre humlehage har over 2000meter tauverk der humlene slynger seg oppover 6-8meter om de får lov. Noen sorter er modne tidlig og andre sent. Været på Vestlandet kan ingen styre så hvert år er ett sjansespill.

Billetter til BJORLEIK finner du fremdeles på link

 

Mer informasjon kommer nærmere. Se også her: https://www.facebook.com/events/181404092363547/

Detaljer

Dato:
30 september 2017
Tid
16:00 - 23:00

Arrangører

Norbrygg
Norbrygg Hordaland

Sted

Bergen
Bergen Norge + Google Map