Påmelding til NM i hjemmebrygging 2017

Påmelding til NM i hjemmebrygging 2017 er nå åpnet. For å melde deg på, logger du inn på https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations og fyller ut et påmeldingsskjema per øl. Husk å lese reglene på http://norbrygg.no/2017/01/11/pameldingen-nm-hjemmebrygging-2017-apner-snart/ og sett deg godt inn i disse. Flaskene må være framme på mottagerstedet senest 17. mars. Vi oppfordrer alle til å registrere sporingsnummer for […]

Continue Reading

Norbrygg Masterklasse med Jamil Zainasheff

Norbrygg Masterklasse – Jamil Zainasheff Dato: Fredag 31.3.2017 Sted: Sur & Bitter ølfestival Sandnes Klokkeslett: 18:00 Pris: 150,- Sal: 2 Jamil Zainasheff er eier / brygger i Heretic Brewing Company, og mitt under festivalens første dag tar Jamil seg tid til ett eget foredrag for medlemmer i Norbrygg. Mens han var hjemmebrygger, brygget Jamil ett […]

Continue Reading

Hjemmebryggerhelgen 2017

Årets hjemmebryggerkonferanse og -happening for Norbryggmedlemmer! Vi sparker i gang på fredag kveld hos Austmann med et lettbeint program. Her er det planlagt en kort introduksjon av Labietis og Red Church brewery som er to av lørdagens foredragsholdere. Skal ikke se bort fra at John Palmer ønsker å si noe også. Her kan du nyte […]

Continue Reading
Foto: Ove Haugland Jakobsen

Resultater fra Publikums Favoritt 2017

Publikums Favoritt: 1. Plass: To Tørste Mænd For ølet: Sleik Med Pang Pang. Beskrivelse: «En Stout med kaffe» 2. Plass: Torpedo Brewery For ølet: Krieksminister. Beskrivelse: «En syrlig og friskt fruktøl med belgiske aner. Vi tilsatte kirsebær i en blanding av ett og to år gammel “lambic”, laget med vår egen gjærstamme før vi lagret det hele på […]

Continue Reading

Typedefinisjoner NM2017

Typedefinisjoner for NM2016 er låst pr 2017-01-16 (egentlig ikke ikke endret siden 2015-11-22) 1. LYS LAGER A: Moderne lys lager B: Internasjonal lager C: Tsjekkisk pilsner D: Tysk pilsner E: Münchener helles F: Norsk pilsner butikk-klasse 2. MØRK LAGER A: Moderne mørk lager B: Wiener C: Märzen D: Münchener dunkel E: Mørk tsjekkisk pilsner F: Schwarzbier G: Klassisk røykøl 3. BOCK A: Helles bock/maibock B: Bock C: Doppelbock D: Eisbock 4. LYS ALE […]

Continue Reading

Stemming under Publikums Favoritt

Velsmakt har utviklet et nytt digitalt stemmesystem som vil bli brukt under årets Publikums Favoritt. Alle som kommer på arrangementet vil få hver sin unike kode, som brukes til logge seg inn. I «appen» kan man stemme på alle ølene man smaker, ved å gi det en karakter fra 1-5 hvor 5 er best. Det […]

Continue Reading

«Gammel Jo» klar for lansering

Hvert år brygger Nøgne Ø ølet som vinner NM i Hjemmebrygging. Årets Hjemmebrygger 2016 var Atle Betten med ølet «Gammel Jo», les saken her. Atle har sammen med kompisene Eivind, Lars Tore og Per Einar vært på Nøgne Ø for å brygge ølet, som planlegges å lanseres i Mars. Det går også rykter om at […]

Continue Reading

Billetter til Publikums Favoritt

Nå er det bare èn uke igjen til årets begivenhet. 21. Januar kåres vinneren i Eventhallen. Kjøp billett i tide. Ikke gå glipp av muligheten til å smake øl som ikke enda finnes kommersielt. Blant årets mest spennende påmeldinger er. Berliner Weisse gjæret med surdeig fra Amazonas! Tilsatt mango, pasjonsfrukt og ananas. Konnøl, brygga rått […]

Continue Reading

Premier til PF 2017

Årets premier sponses med gavekort fra Bryggselv, og Ølbrygging.no. Nytt av året er premier i kategoriene: Beste Nyskapning – Publikum kårer den mest kreative/spennende nyskapningen Beste Nykommer – Beste ølet brygget av en som ikke har deltatt tidligere Beste Svakøl – Beste øl under 3,5 % ABV Hva premien blir i disse klassene er blir klart […]

Continue Reading

Dommerkurs i Trondheim 28. og 29. januar

Dommmerkomiteen starter med dommerkurs i Trondheim 28. og 29. januar 2017. Det starter kl. 10 begge dagene, og er ferdig kl. 16 lørdag og kl. 15 søndag. Kurset blir holdt på Gløshaugen, nærmere adresse blir avklart. På lørdag etter kurset er det praktisk trening på et egnet skjenkested. Deltagerne oppfordres til å ta med eksempler på […]

Continue Reading