Finaleresultater NM 2025

Takk til alle deltakere og gratulerer til de ni norgesmesterne og alle medaljevinnerne som presenteres nedenfor! Neste steg er at norgesmesterne konkurrerer om å bli årets hjemmebrygger, som får brygge ølet sitt hos et kommersielt bryggeri! De to beste plasseringene fra kåringen av årets hjemmebrygger vil også delta i Nordisk mesterskap, som dømmes under Sørlandets

Les mer →

Nordisk mester i hjemmebrygging brygget tradisjonsøl i København

Inspirert av stjørdalsølet som vant nordisk mesterskap i hjemmebrygging i 2024, ble det fredag for første gang brygget øl med einerlåg og tradisjonsmalt hos Mikkeller-brewpuben Warpigs i København. I 2024 ble Andreas Rosén og Bjørn Lodve Wikstrøm kåret til tidenes første nordiske mestere i hjemmebrygging, med et øl brygget med einerlåg, stjørdalsmalt og Idun Blå-gjær.

Les mer →

Alle innledende resultatene fra NM 2025 er klare

Etter en intens periode med dømming av NM i hjemmebrygging for 2025, kan vi nå presentere alle resultater og dommerskjemaer fra innledende runder. Du finner all informasjon på samlesiden for NM 2025. Meld gjerne ifra i konkurransetråden på forumet dersom du skulle oppdage feil eller mangler. Her kan du også følge den engasjerte diskusjonen rundt

Les mer →

NM 2025: Resultater mørk lager og bock

På denne siden finner du resultatene fra innledende runder i klasse B, mørk lager og bock. Vi vil publisere flights fortløpende etter hvert som de blir gjennomført. I denne konkurranseklassen er det påmeldt tilsammen 52 øl. For å ivareta anonymitet, vil resultater fra innledende runder først bli publisert uten navn på brygger og øl. Siden

Les mer →

NM 2025: Resultater belgisk

På denne siden finner du resultatene fra innledende runder i klasse I, belgisk lys og belgisk mørk. Vi vil publisere flights fortløpende etter hvert som de blir gjennomført. I denne konkurranseklassen er det påmeldt tilsammen 40 øl. For å ivareta anonymitet, vil resultater fra innledende runder bli publisert uten navn på brygger og øl. Siden

Les mer →
Skroll til toppen