Hvordan dele vinneroppskrifter med Norbrygg

I tråd med NM-reglene er det obligatorisk å dele vinneroppskrifter for publisering. Vi benytter Brewfather som plattform for deling. Slik vil en vinneroppskrift se ut på Brewfather: https://share.brewfather.app/VwFFrzML6fwZsw Du kan dele oppskriften din med Norbrygg enten via bryggeprogramvaren Brewfather, via delingsfunksjoner i annen bryggeprogramvare eller ved å sende den som vedlegg på epost. Si ifra

Les mer →

NM dømming i full gang i Hordaland

Det pågår for tiden bedømming av innsendte bidrag til NM over det ganske land. I Hordaland har dette pågått i to uker og det forventes å bli ferdig i løpet av neste uke. En stor takk til alle dommerne som stiller opp og gjør dette mulig.   Her er et stemningsbilde fra gårsdagens flighter.  

Les mer →

NM 2024 – en analyse over en øl

Av Morten Sevland, leder for NM-komiteen Påsken ligger bak oss, et kjærkomment hvileskjær i Norbrygg – midt mellom brygging, innsending, logistikk, planlegging, dommertrening – før den hektiske dømmingen skal gjennomføres. Denne tiden er også den lydløse tiden hvor alle bryggerne venter på svar om de håpefulle ha gått videre, mens dommerne, tillitsvalgte og NM komiteen

Les mer →

Sakspapirer til landsmøtet 20. april 2024

Landsmøtet i 2024 gjennomføres i Bergen lørdag 20. april. Fylkesstyrene velger sine delegater på sine årsmøter. Informasjon om påmelding er sendt fylkeslagene. Frister iht. vedtektene: Forslag som ønskes behandlet av landsmøtet må sendes skriftlig til sentralstyret senest seks uker før landsmøtet. Dvs. senest 9. mars 2024. Sakspapirer til landsmøtet, herunder innkomne forslag, kunngjøres for medlemmene

Les mer →

NM i hjemmebryggging 2024 er i gang!

Tenk at du kan bli årets hjemmebrygger og få brygge ølet ditt hos Haandbryggeriet. Og hva kan skje om du vinner nordisk mesterskap? Enten du har deltatt i NM mange ganger før, eller lurer på om dette kunne være noe for deg – her finner du alt du trenger å vite om norgesmesterskapet i hjemmebrygging 2024. NM

Les mer →
Skroll til toppen