Innlevering til NM

Dersom du ikke vil sende NM-ølene din med Posten, kan du levere ølene her: 16. og 22. september hos Finn Berger Adressen er den samme som ølene normalt sendes til: Randsfjordlinna 340, Lunner. Finn er hjemme hele dagen og utover ettermiddagen. 21. september i Drammensveien 43, Oslo Innlevering samme sted som tidligere år i Oslo:

Les mer →

Påmelding til NM

Påmelding til NM i hjemmebrygging 2021 åpner 17. august. Fristen for å levere inn øl er 22. september. Påmelding skjer på https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations (åpner i løpet av kvelden 17, august) Reglene kan du lese på https://norbrygg.no/regler-for-nm-2021/ og informasjon om typedefinisjoner og klasser på https://norbrygg.no/typedefinisjoner-og-klasser-nm-2021/ Det er noen endringer i reglene i år, så dersom du har

Les mer →

Påmelding til NM

Påmelding til NM i hjemmebrygging 2021 åpner 17. august. Fristen for å levere inn øl er 22. september. Påmelding skjer på https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations (åpner i løpet av kvelden 17, august) Reglene kan du lese på https://norbrygg.no/2021/08/15/regler-for-nm-2021/ og informasjon om typedefinisjoner og klasser på https://norbrygg.no/2021/08/15/typedefinisjoner-og-klasser-nm-2021/ Det er noen endringer i reglene i år, så dersom du har

Les mer →

Regler for NM 2021

NM-reglene: 1) Les alle konkurranseregler, også Regler for Norbryggs konkurranser innen hjemmebrygging. Regelen om maks 6 deltagende øl gjelder ikke i denne konkurransen. 2) Deltagelse meldes inn på https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations. Pass på å følge alle instruksjoner på påmeldingsskjemaet, legg spesielt merke til adressene hvor ølet skal sendes inn og ta vare på påmeldingsblanketten. Deltagelse er gratis for Norbryggmedlemmer. Ikke-medlemmer

Les mer →

Typedefinisjoner og klasser NM 2021

Til NM i hjemmebrygging i 2021 har dommerkomiteen oppdatert typedefinisjonene. De viktigste endringene her: Definisjonene for klassisk norsk juleøl (3E), amerikansk IPA (6A) og mørk sterk belgisk (10B) er skrevet om for å passe bedre til dagens forståelse av stilene. Deltar du med en av disse øltypene bør du sette deg inn i den nye

Les mer →
Rull til toppen