Østfold: Flaskekonkurranse Hvete/Britisk pub/IPA 2021 innleveringsfrist

Styret

Det konkurreres i disse klassene: - Britisk pub-øl (Klasse 4A-D, 5A, 5C og 5E - Hveteøl (Hele klasse 7) - IPA (Hele klasse 6) Det blir to rangeringer. En for IPA og en for pub- og hveteøl. Det blir selvsagt fete premier men det er vel først og fremst heder og ære samt gode, faglige […]

Østfold: Flaskekonkurranse Hvete/Britisk pub/IPA 2021 innleveringsfrist

Styret

Det konkurreres i disse klassene: - Britisk pub-øl (Klasse 4A-D, 5A, 5C og 5E - Hveteøl (Hele klasse 7) - IPA (Hele klasse 6) Det blir to rangeringer. En for IPA og en for pub- og hveteøl. Det blir selvsagt fete premier men det er vel først og fremst heder og ære samt gode, faglige […]

Østfold: Flaskekonkurranse Hvete/Britisk pub/IPA 2021 innleveringsfrist

Styret

Det konkurreres i disse klassene: - Britisk pub-øl (Klasse 4A-D, 5A, 5C og 5E - Hveteøl (Hele klasse 7) - IPA (Hele klasse 6) Det blir to rangeringer. En for IPA og en for pub- og hveteøl. Det blir selvsagt fete premier men det er vel først og fremst heder og ære samt gode, faglige […]

Webinar om villgjær

Online

Hvordan komme i gang med villgjær. Hva gjør vi for å fange, behandle og brygge med villgjær. En introduksjon til villgjær ved Live S. Danielsen i diskusjon med Ole Smehaug. Webinaret tar for seg hva "villgjær" er, hvordan den behandles og hvordan den kan brukes i brygging. Vi snakker også om Norbrygg Østfold sitt prosjekt […]

Webinar om villgjær

Online

Hvordan komme i gang med villgjær. Hva gjør vi for å fange, behandle og brygge med villgjær. En introduksjon til villgjær ved Live S. Danielsen i diskusjon med Ole Smehaug. Webinaret tar for seg hva "villgjær" er, hvordan den behandles og hvordan den kan brukes i brygging. Vi snakker også om Norbrygg Østfold sitt prosjekt […]

Hjemmebryggeraften

Hindal Gård Hindal Gård,Stavanger

Det er på tide å starte opp igjen. Vi begynner rolig med å invitere til årets første hjemmebryggeraften på Hindal. Vi inviterer til øl og grillings. Har en brygget noe godt øl, ta det gjerne med, vi stiller med grillmat. Du trenger ikke kjøpe billetter, møt opp og ta gjerne med noe hjemmebrygg som du […]

Hjemmebryggeraften

Hindal Gård Hindal Gård,Stavanger

Det er på tide å starte opp igjen. Vi begynner rolig med å invitere til årets første hjemmebryggeraften på Hindal. Vi inviterer til øl og grillings. Har en brygget noe godt øl, ta det gjerne med, vi stiller med grillmat. Du trenger ikke kjøpe billetter, møt opp og ta gjerne med noe hjemmebrygg som du […]

Vørterdeling Rogaland 2021

I år som i fjor er i dessverre nødt for å brygge vørteren selv. De lokale bryggeriene har sprengt kapasitet, så det lar seg ikke gjøre å få brygget vørter slik det tidligere har blitt gjort hos Rygr. 100% lokal malt. 50 deltakere, husk å "kjøpe" billett.  Vi deler ut 6,5kg pilsnermalt fra Jæren korn og malt […]

Vørterdeling Rogaland 2021

I år som i fjor er i dessverre nødt for å brygge vørteren selv. De lokale bryggeriene har sprengt kapasitet, så det lar seg ikke gjøre å få brygget vørter slik det tidligere har blitt gjort hos Rygr. 100% lokal malt. 50 deltakere, husk å "kjøpe" billett.  Vi deler ut 6,5kg pilsnermalt fra Jæren korn og malt […]

Oslo: Usmakskurs

Drammensveien 43 Drammensveien 43,Oslo,Norge

Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Kurset ledes av en sertifisert øldommer. Kurset er gratis og kun for Norbrygg-medlemmer. Påmelding i Hoopla.

Oslomesterskapet i amerikansk øl (innleveringsfrist)

Drammensveien 43 Drammensveien 43,Oslo,Norge

Norbrygg Oslo inviterer til flaskekonkurranse med tema amerikansk øl. Konkurransen er åpen for alle Norbrygg-medlemmer over hele landet. Innlevering 1. september og 8. september kl. 16.30-18.00 i bakgården i Drammensveien 43. Les mer på forumet.

Ølstiler avmystifisert

Torsdag 9. September klokka 19.00 inviterer jeg på Webinar om ølstiler - eller, hva kan du forvente om du bestiller en random øl på pub. Hva skiller en brown ale fra en norsk juleøl? Og hva i alle dager er en pastry sour? Jeg skal prøve å forklare hva som skjuler seg bak det som […]

Skroll til toppen